Taatsdeuren

Luxe en strakke uitstraling

Iedereen kent ze inmiddels wel: de zwarte stalen deuren. Deze woontrend verovert al jarenlang de harten van vele interieurfanaten. En dat is niet zo gek, want deze zogenoemde taatsdeuren geven een luxe, strakke uitstraling aan uw interieur en passen daarnaast in zowel strakke als landelijke interieurontwerpen. Daarnaast zijn taatsdeuren ook ontzettend praktisch.

De fijne eigenschappen van taatsdeuren

Taatsdeuren zijn er in vele soorten en maten, maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is de manier waarop ze worden gemonteerd. Het is u misschien al wel eens opgevallen, maar taatsdeuren hebben geen kozijnen. In plaats daarvan worden de scharnieren van de deuren in de vloer en het plafond bevestigd. Dit zorgt er overigens ook voor dat de deuren naar beide kanten geopend kunnen worden. Ook het feit dat de meeste deuren geleverd worden met glazen panelen zorgt dat taatsdeuren resulteren in een open en ruimtelijk gevoel.

Een investering die de kosten vanzelf terugverdient

Ook klappen de deuren vanzelf dicht, op een gecontroleerde wijze. Geen slaande deuren of zere vingers, dus! Monteert u de taatsdeur om een afscheiding te maken tussen de gang naar de voor- of achterdeurdeur en de woonkamer? Dan bespaart u vaak ook nog eens op stookkosten, omdat de taatsdeur de koude tocht en wind tegenhoudt. Kortom: hoewel een taatsdeur, afhankelijk van de grootte en breedte, een investering kan zijn, heeft het een hoop fijne eigenschappen. Daarom zijn ze immers zo populair geworden!

Stalen taatsdeuren

Geen kozijn nodig

Kindvriendelijk

Open en ruimtelijk

Zelfsluitend