Montage

Lang genieten van uw product

Uw zwarten stalen taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur is een investering. Hetzelfde geldt voor uw vaste panelen of uw nieuwe tafel. U betaalt voor een praktisch onderdeel van uw woning, maar ook voor een eyecatcher. Dan wilt u natuurlijk wel dat u lang kunt genieten van uw product. Door de montage van uw deur, tafel of paneel te laten uitvoeren door een professional, zorgt u ervoor dat uw product geen schade oploopt tijdens de montage. Ook weet u zeker dat uw product dusdanig goed is gemonteerd, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw product. Bij Steel Online staan we dan ook voor u klaar met onze montageservice.

Hoe gaan wij te werk?

Waar sommige van onze producten makkelijk te monteren zijn, zoals tafels en onderstellen, zijn andere producten weer wat lastiger te monteren. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeuren en scharnierdeuren, waar kozijnen en andere extra onderdelen voor nodig zijn. Daarvoor moet alles goed ingemeten en uitgerekend worden, hier helpen we u graag mee.

Vervolgens maken wij een afspraak met u en laten we u weten wat we zoal gaan doen tijdens het monteren van uw product. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Heeft u interesse in ons aanbod of diensten? Laat uw deur of paneel dan plaatsen door een van onze monteurs. Wij leveren een knap staaltje werk!

Altijd op maat

Betrouwbaar

Veiligheid gegarandeerd

Netjes afgewerkt

    Winkelwagen